Nejnovější recenze ze sekce Mikronářadí
Zatím mám jen krátce, ale dělá se s tím dobře. Jsem spokojen.
- Hezky padne do ruky.
- Velmi hlučné, nemá náhradní hrot.
- Schází jasnější a srozumitelnější návod, musel jsem si vypomoci videi na youtube.
- Dále mi schází lepší výběr nástrojů do základní sady - zejména řezací kotouček.
OK
- Velmi dobře se drží a dělá, je tichá a výkoná.
Kufr by mohl být lepší. Uložení nástrojů je hanebné a mnou zakoupený ohebný nástavec není kam uložit (jen tak se v kufru mrcasí), ale proti předchozí brusce (dobře vyřešený kufr) je to vesmírná technologie.
- Kvalitní zpracování.
- Široký výběr příslušenství.
- Bohatá výbava již v základu.
- Možnost regulace otáček.
- Vyšší cena oproti konkurenčním značkám, avšak za kvalitu se platí.
Spokojený vnuk
Solidní výrobek od osvědčeného výrobce. Upínací hlavička je dostatečně přesná a univerzálnější než kleštiny.
- Super na modelařinu
Vhodné pro modeláře a post-processing v 3D tisku.
V krátkosti,Dremel je značka.
VÝKON
Velká variabilita, šetrné upnutí obráběného předmětu.
vše OK, jediná nevýhoda je jeden akumulátor
- perfektní
je to dárek,vyzkoušel jsem pouze základní funkce,
vše super, velká sada příslušenství
- Nahradni uhliky pro pripad nouze o vikendu, lepsi je mit u sebe nez cekat na pondeli
- Velice kvalitni vyrobek na rozdil od Parkside z Lidlu ktery prestal fungovat po 4-5 domacich pouziti
- Aktualne byl ve sleve takze se opravdu vyplatila koupe
- Kupil jsem si i nahradni uhliky, neni nic horsiho nez zacit nejakou praci o vikendu a pak je nedokoncit kvuli drobnosti ktera se o vikendu nesezene ale clovek pak musi cekat na pondeli a celu praci odlozit na dalsi vikend
Asi 3x vetsi cena oproti Lidlu ale opravdu to stoji za to si priplatit a kupit kvalitni nastroj i kdyby se pouzil jenom 4-5x rocne na nejake brouseni plastu coz nastroj z Lidlu nevydrzel.
- docela přijatelná cena
- k vrtačce základní vybavení
- čistě na příležitostné hobby vrtání
- hmotnost, proto použitý materiál nemusela být tlaková slitina hliníku, ale mohlo to být ze železné litiny
- je to drobounký stojánek a na stole se docela hýbe
- je vidět, že výrobce má v první řadě kvantitu, detaily opracování tlakového hliníku pokulhávají
- má to být na precizní práci, jemné vrtání, ale přesnost tomu v místě rybinového uložení stojanu neodpovídá, musel jsem si rybiny vedení doškrabat a upravit, protože výrobce použil fakt nepřesné frézy na rybinové vedení, kde byly vydět schody při posunu použité frézy
- je vidět, že výstupní kontrola výrobce nefunguje, výrobek zataven z výroby v originální folii a přesto u něho chyběla páka na posuv stojanu
- v přislušenství u vrtačky mi po 1/2 minutě upadla brusná špička
Pakliže si stojan samy doma doladíte, dočistíte a zaškrabete rybinové vedení , aby nikde nedrhnul a šel z lehka, tak je docela přijatelný. Chcete-li vrtat na setiny bez úprav vedení uvnitř stojanu, tak bych se podíval raději po jiném výrobci. Na jemné vrtání jsem si představoval preciznější opracování materiálu stojanu.
- kvalita
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »