Nejnovější recenze ze sekce Mikronářadí
Výborný přístroj pro potřeby modeláře, koupil jsem už druhý pro sebe, už mě nebavilo se dělit s manželkou
- Opravdu pěkné zpracování připojení aku
- Krásně malá, člověk se dostane všude
- 2 leštičky v sadě
- Raději bych nabíjel přes ten držák baterie než promo do baterie
Splnilo očekávání, ještě lépe než jsem myslel. Opravdu se dostanu všude, 2 baterie jsou super. Krásně zpracování a funguje perfektně. Prostor pod klikama, maska, každý detail s tím člověk udělá. Těším se až zkusím i v interiéru...
- Dobrá cena
- Žádná
dobré
- Široké portfolio nástrojů
- Praktický kufřík
- Velice levné provedení
- Tupé nástroje
- Špatný design
Na první pohled vypadá produkt skvěle, pěkný plastový kufřík s velkým množstvím příslušenství.
ALE, kvalita nástrojů už taková skvělá není. Vrtáky od výroby ani nebyly naostřené, jsou tudíž velice tupé a nebude schopni s nimi vyvrtat žádnou díru.
Frézka se svojí ostrostí taky nepředvedla a během malé chvíle a odfrézování trošky dřeva už se neskutečně přehřívala.
Smyrkový papír byl použitelný, tomu moc není co vytknout.
Ještě co byste měli vědět, je špatný design. Mezi příslušenstvím se nachází frézovací konický nástavec s nastavitelnou výškou frézování. Pokud ho nasadíte a utáhnete, tak tím zničite (roztrhnete) pogumování v blízkosti nástavce, jelikož tam není žádný doraz, který by tomu zabránil. A když se s tím rozhodnete frézovat, tak brzy zjistíte, že to nastavení výšky taky nedrží, jelikož nástroje jsou tupé, a ať už chcete nebo ne, tak na to nakonec stejně přitlačíte a spadne vám výška na doraz. Něco mi říká, že nástroje na dřevo jsou míněné jenom tak na opracování balzy a ne tvrdého dřeva.
Řezný kotouč, ani brusky na keramiku a sklo jsem zatím nezkoušel, ale na první pohled by se k něčemu daly použít.
- vhodné pro drobnou detailní práci se dřevem
- Malá ale vykoná leštička
- Je na baterku což je SUPER
- Kvalitní nářadí pro jemnou práci
- funguje podle očekávání
- nejlepší e-shop s detailing produkty v ČR
- Jsem začátečník
- Zatím použito jen krátce,na 100W motor slušný výkon.
Slouží k tomu, k čemu je potřebuji - jako modelářská bruska.
Zatím jen zkouším, ale zatím spokojenost.
- zatím funguje k plné spokojenost
- výměnný batery pack kompatibilní s dalším nářadím
- vyšší hmotnost
zatím funguje, lepší vlastnosti díky jinému motoru než předchozí model, výměnný akumulátor, lepší ochrana proti přetížení a přehřátí
- Skvelý pomocník na drobnú mravenčiu prácu
- Brushless motor
- Tichý
- Moc nevibruje
- Slušný kufr
- Originální sklíčidlo nízké kvality
Mini vrtačka/bruska padne dobře do ruky, příliš nevibruje. Vybírám si Performance řadu, pokud to jde, protože brushless motory (bez komutátorů) jsou prostě po všech stránkách lepší. Výkon je dostatečný. Hlučnost tak akorát.
Jediná slabina bylo dodané sklíčidlo, které po prvním použití strhlo první milimetr závitu. Toto sklíčidlo drží jen na tomto začátku závitu. Vyměnil jsem za nějaké normální (měl sem z nějaké sady pro Dremel), které již drží jak má.
Jinak je kompatibilní s sklíčidly a dalším příslušenství Dremel. Závit je M7.
- Vše v praktickém plastovém kufříku
plně spokojen
- kvalitní kotoučky s praktickou krabičkou, kterou lze používat i nadále a i klidně na něco jiného - pod bílým výliskem (lze ho vyndat a vyhodit) jsou složené přepážky, madlo na zavěšení, pokud ho nepotřebujete lze odlomit.
- nevidím žádnou nevýhodu
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »