Nejnovější recenze ze sekce Mikronářadí
- Vibrace, nekvalitní nástroje, hrozné zpracování, teplota
Koupil jsem na zkoušku jestli takový nástroj použiji, tak bych doporučil těm co chtějí přímou brusku na častější používání aby si zakoupili větší kvalitu a výkon já sám si chci zakoupit nějaký set od Dremer i s příslušenstvím a bovdenem. Na závěr bych dodal že poměr cena výkon docela ujde.
- při práci na řezbě jemný bez vibrací co nezvládneš super je osvětlení diody
- řezací kotouč na železo součást balení velmi kvalitní
- není info o kapacitě baterie vydrží max 45 min
- chybí doporučení způsobu nabíjení
funguje dobře
Při správné manipulaci docela výkonný, ale hlučný. Dobře se drží v ruce.
Doporučuji sadu s diamantovým hrotem, která není o mnoho dražší.
...
- při zatížení klesnou otáčky vřetene.
- Splnila moje očekávání,tichá,dobře se drží v ruce,nevybruje,upnutí do stojanu bez problému.
- Nevím
- nízká váha,přiložené příslušenství
- mnohostranné využití
Vrtačka vyhovující pro přesné vrtání. Vrtačka vhodná do šperkařské dílny.
- kvalitní zpracování
- slušný výkon vs. velikost stroje
- tak malá, až je vlastně zbytečná
Pilka super, naprosto tichá, přesná.
Ale je ještě menší, než jsem si myslel, takže pokud nejste lukostřelec a nevyrábíte si šípy, anebo jiný mini vášnivec - třeba na řezání délek lodních děl, ta pilka je tak malá, že je v podstatě k ničemu. To už spíš doporučuji jejího brášku od Proxxonu KGS80, protože tou alespoň šikmé řezy u latěk uděláte, tady je ani nedáte pod pilku (pokud nemají lidovej cenťák).
- životnost stroje
- přesnost, mobilita
- odsávání
Asi v současné době nejlepší řešení pro modeláře na trhu. Kvalitní stolní kompaktní pilka, o které, co píší, sedí. Tvrdé dřevo o síle 21mm (maximum je 22mm), řeže bez spálených ploch, nezasekává se, motor je perfektní.
Doporučuji pro všechny, co chtějí nejlepší dostupnou kvalitu v této kategorii stolních pil.
Jedinou menší nevýhodu spatřuji u odsávání, přičemž ani průmyslový vysavač nedokázal vysát všechen odpad z obrobku a kolem, takže do bytu ano, ale bez manželky za zády :)
- tichý chod
- silný motor
- dvě rychlosti bohatě stačí
- mikroprach při obrábění a na obrobku
Velice kvalitní dekupírka, využívám řadu let, naprosto bezproblémový provoz.
Důležité je souhra přístroj/obsluha. Musíte se naučit přidržovat obrobek na stole, jinak se vám budou permanentně ničit pilové listy. Kolíčkové listy (doporučuji) se vymění během 10-ti vteřin šikovným řešením. Silný motor je největší deviza - akátové dřevo obrábí velice slušně.
Na odfuk se moc spoléhat nedá, lepší je vytvořit si odsávání obyčejnou hubicí jakéhokoliv vysavače odsazenou bokem.
Kvalita.
- Ideální pro práci ve šperkařství, ale i jinde, kde je potřeba mněnit pozici obráběného výrobku.Lehké, přispůsobivé a kvalitní.
- kvalita
- Přijatelná cena - výkon. Zatím spokojen.
- Výborná kvalitní bruska
- vyšší cena
Za dobré peníze dobrá kvalita.
- Kvalitní zpracování brusky, jako takové.
- Dobrý kufřík
- Kvalita zpracování přídavného nářadí.
Mohlo by bít více toho "extra" nářadí, ale v lepší kvalitě. To je to jediné co musím dokoupit. Ale jinak bruska brousí jako čert :-)
fungujr brz pronlému
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »