Nejnovější recenze ze sekce Mikronářadí
- Při nejvyšším výkonu velké vibrace a hlučné
- dobra cena
- ohebna hridel
zatim spokojenost slouzi velmi dobre
Rozumný poměr cena x výkon
- Pracuje presne v ose nastroje, tj. hodi se na psani nebo presnejsi ryti, ale ma to sva omezeni, sekani vs. brouseni, oboji ma neco do sebe, hodi se oboji. U sekani se mi ale moc nedarilo dostat hrot presne kam jsem chtel, musel jsem davat nastroj kolmo na plochu, protoze nastroj kmita tak neni uplne videt kde bude sekat.. To je ale vlastnost
- Nastaveni hloubky seku
- cena - mene nez tretinova oproti stejnemu nastroji Dremel 290
- myslim ze nejnizsi nastaveni seku by mohlo byt jeste mensi, ale zalezi asi na cem se pracuje. Na sklo se mi ale darilo, a pristroj by spis byl na jine prace, na sklo spis brusku.
- docela hlucne, nema regulaci otacek a regulovat externe nejde, nejspis ma DC motor? nevim.
Vše dle očekávání.
Solidní jednání, rychlé dodání, očekávaná kvalita.
Praktický baleno, široký výběr příslušenství
Splňuje moje požadavky.
- lehký nástroj do ruky pro ženu na řezbářství, snadná výměna nástrojů, díky aku možnost řezbářství přímo v přírodě
- multifunkční
- lehký a dobře padnoucí do ruky
- dlouhý kabel
- stojánek
- regulace otáček
- vydrží dlouho v provozu bez přehřátí
- ten klíč na uvolnění upínacího pouzdra není nic moc, raděj používám kleště
- Dobrá dlouhodobá zkušenost
- Cena ku kvalita
- Poněkud hlučnější
Jako začátečníkovi se mi s tím moc nedařilo jak bych si představovala, ale chce to asi dostat “do ruky” .
Doporučuji si to nejdříve “ochytat” na něčem co Vás nebude mrzet, než se pustíte do něčeho opravdového. :)
- Lehká,rychlá výměna nástrojů,možná změna otáček.
K brusce se dá přikoupit další příslušentví a nástroje.
- Je to sada,která mi vyhovuje.Bude záležet na každém jakou sadu si vybere.
Spokojenost
- Zatím jsem nevyzkoušel, ale oslovil jsem kamaráda, který mě s tím naučí pracovat.
- Co bylo slíbeno, to tam bylo a bruska vypadá sympaticky.
- Mizerný návod !!! Na Youtube jsem našel bezeslovnou ukázku manipulace s bruskou, ale napojení bovdenového zařízení jsem v návodu nenašel a v ukázce neviděl. Velké mínus !!!
- Jen by k tomu mohly být další nástroje
Kvalitní nástroj vyhovuje potřebám pro které je určený.
Šikovný nástroj dobře plnící svůj účel.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »