Nejnovější recenze ze sekce Mikronářadí
Šikovný nástroj dobře plnící svůj účel.
- splňuje očekávání
- funguje, jak má
- nabíjení přes USB-C
Šablony jsou silné a těžko se dají použít na skleničku, jin ak spokojenost
- Zatím funguje bez problémů
- Zdroj tužkové baterie
Dobrá cena
- Kvalitní nástroj co si poradí snad ze vším
- Žadné
- splňuje požadavky na produkt
- kvalita za rozumnou cenu
super cena za kvalitní zboží
Funguje dobře
Mám vše, co jsem potřeboval.
Jsem spokojený.
- zkušenost nemám, výrobek jsem vrátil,důvod, chybná.objednavka
- Cena, kvalita
- Má sílu i při nízkých otáčkách
- Na max. výkon vibruje
naprostá spokojenost
- Výhodou je upínací hlavička, na rozdíl od jiných, které mají kleštinu.
- Drobnou nevýhodou je kolíbkový vypínač. Pro větší bezpečnost by byl lepší tlačítkový - zapnuto jen po dobu stisku. Někdy se stane při odkládání brusky, že ji nechtěně zapnu.
system EZ speedClic je opravdu super, oproti upevnovani kotoucku sroubkem prinasi daleko vetsi pevnost spoje a mensi riziko vylomeni, samozrejme je daleko rychlejsi a neni potreba zadny sroubovak ani jiny nastroj. Samotne kotoucky maji dobrou vydrz a dobre rezne/brusne vlastnosti.
- S mikro vrtačkou jsem spokojený. Brousí, jak jsem čekal, ohebná hřídelka se dá pěkně chytnout do ruky.
- V návodu je spousta blbostí a nenašel jsem tam vůbec žádnou zmínku jak namontovat ohebnou hřídel.
V návodu jsem nenašel způsob jak přimontovat ohebnou hřídel k zařízení.
Nejprve se musel odšroubovat plastový kroužek z vrtačky. Poté se vnitřní ohebná tyčinka v hřídeli musela povysunout a zasunout do vrtačky a přitáhnout "stejně, jako nástroj". To, že ji lze povysunout zpočátku nebylo vůbec zřejmé. Pak už jen stačilo vnější obal ohebné hřídele našrouboval na vrtačku do místa, kde byl předtím plastový kroužek.
Také jsem v návodu nenašel, jak upevnit do ohebné hřídele nástroj - to nevadí, protože se to dělá "stejně, jako přímo do vrtačky".
DREMEL 4300-3/45 S/E F0134300JC
Přidáno: 1. prosince 2021
(naposledy upraveno 29. prosince 2021)
Zakoupeno v MALL.CZ
super, kvalita.
- Velice nízká hmotnost, dobře sedí do ruky.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »